A Búzavirág Alapítvány idén is köszönettel fogadja

adója 1%-át.

A támogatást a lakóotthon felújítására fogjuk fordítani.

Adószámunk: 18158634-1-05

Letölthető rendelkező nyilatkozatot itt találhat, amin már be is írtuk a Búzavirág Alapítvány adószámát.

Figyelem!

Aki rábízta a NAV-ra az adóbevallás elkészítését, az is rendelkezhet az 1% felajánlásáról! Kevés szó esik erről, pedig a civileknek nagyon fontos ez a sok-sok apróbb-nagyobb támogatás, amit így kaphatunk! A határidő ebben az esetben is május 20., úgyhogy van még idő pótolni és mások figyelmét is felhívni, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel! Szóljunk bele, mire fordítsa az állam a beszedett adónkat!

Természetbeni adományként

a lakóotthon berendezéséhez ill. a kiköltözők saját háztartásának felszereléséhez bútorokat (ágy, szekrény…), háztartási gépeket (tűzhely, hűtő, mosógép, porszívó…), konyhai eszközöket, kerti szerszámokat; az épületek karbantartásához és egy asztalosműhely felszereléséhez szerszámokat, anyagokat szívesen fogadunk.

Önkéntest keresünk!

– Kistérségünkben megszűnt a támogató szolgálat, ezért a lakóotthonunkban élő vak fiatalok számára nagyon nehezen tudjuk biztosítani a vásárláshoz, orvoshoz járáshoz, takarításhoz és egyéb mindennapi teendőkhöz a segítséget.

Szállást és étkezést tudunk biztosítani.

Számlaszámunk, melyre pénzadományt tehet:

10200823-22225218

Amennyiben céges adományáról a NAV felé elszámolható igazolást kér, az átutalás közlemény rovatában feltétlenül tüntesse fel adószámát!

Köszönjük a támogatást!